Pedicure

 

Pedicure behandeling 30-40 min

Het schoonmaken van de nagelomgeving, het knippen van de nagels, het verwijderen van overtollig eelt, het glad afwerken van de eeltplekken, verwijderen van eventueel aanwezige likdoorns, behandelen van ingroeiende nagels, kloven etc.
Ter afsluiting van deze behandeling worden uw voeten gemasseerd met een verzorgende voetcrème.

 

Behandeling likdoorn

Tijdens deze behandeling wordt alleen de voet gedesinfecteerd en de likdoorn verwijderd.

 

Behandeling ingroeiende nagel

Tijdens deze behandeling wordt alleen de voet gedesinfecteerd en de ingroeiende nagel behandeld.

 

Chemische pakking (Salicylzuur 60%)

Door middel van deze pakking wordt de wrat of likdoorn behandeld en uiteindelijk verwijderd. Pakking moet gemiddeld 5 dagen op de voet blijven zitten en mag niet nat worden.Voor een goed en blijvend resultaat dient de pakking 2 tot 5 x te worden herhaald.

 

Risicovoet

 

Met succes heb ik de opleiding Medisch Pedicure afgerond en is het voor u mogelijk om de kosten van de pedicurebehandeling via uw verzekering terug kunt ontvangen. Dit geldt alleen voor mensen met een risicovoet; diabetische voet of reumatische voet.

Wellness

 

Anti-stress voetmassage

Complete voet- en onderbeenmassage. Uw energie wordt in beweging gebracht waarmee uw lichaam weer in balans komt.

 

Cosmetische voetbehandeling

Door middel van een scrub, masker en massage wordt de huid van dode huidcellen ontdaan en verzorgd. Een heerlijke ontspannende behandeling die prima te combineren is met uw “gewone” pedicure behandeling

 

Hotstonemassage rug/nek/schouders
Hotstonemassage rug/nek/schouders/achterkant benen

Door middel van warme stenen worden rug, nek, schouders en eventueel achterbenen uitgebreid gemasseerd.De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn van top tot teen. De combinatie van de diverse massagetechnieken zorgt ervoor dat het lichaam tot op het diepste niveau kan ontspannen.

 

Beauty

 

Young

Speciaal voor de jongeren t/m 21 jaar, een gezichtsreiniging met een reinigingsmilk en een milde scrub. Daarnaast zullen de oneffenheden worden verwijderd en krijg je een masker en een dagcreme passend bij je huidtype.
De behandeling duurt 30 minuten.

 

Classic

Speciaal voor de jeugdige huid die minder aandacht nodig heeft, behalve een goede reiniging. De huid wordt gereinigd met een reinigingsmilk en aansluitend een scrub. Na de vapozone worden de oneffenheden verwijderd en kan er een keuze worden gemaakt uit een van de enkele extra behandelingen. Ter afsluiting een masker en een dagcreme passend bij je huidtype.
De behandeling duurt 45 minuten.

 

Luxe

De classic behandeling wordt uitgebreid met een complete massage van het gezicht, nek, schouders decollete en bovenarmen. Tijdens de vapozone worden je handen en onderarmen gemasseerd. Verder wordt de behandeling aangevuld met twee enkele keuzes uit de extra behandelingen.
De behandeling duurt 60 minuten.

 

Grand Luxe

Pure verwenning voor de huid! De huid wordt goed gereinigd met een milk en een scrub waarna je een complete gezichts, nek, schouder, decollete en bovenarm massage krijgt. Tijdens de vapozone worden je handen en onderarmen gemasseerd. De behandeling wordt aangevuld met drie enkele keuzes uit de extra behandelingen. Indien gewenst wordt er een basis make-up aangebracht.
De behandeling duurt 90 minuten.

 

Er wordt gewerkt met de producten van Dermaprime of Dr. Eckstein.

 

Extra behandelingen

  • Wimpers verven
  • Wenkbrauwen verven
  • Wimpers en wenkbrauwen verven
  • Wenkbrauwen epileren
  • Bovenlip harsen
  • Kin harsen
  • Bovenlip en kin harsen
  • Ampul behandeling