OPI voor de feestdagen

 

Alvast een voorproefje op de feestdagen. Reserveer hem snel want op = op!

 OPI Germany Collection

OPI Germany Collection

 

Vanaf nu verkrijgbaar, de OPI Germany mini collection.

Vrouwelijke elegantie, maar met een scherp randje. Zo omschrijft Suzi Weiss de Germany Collection van OPI voor najaar/winter 2012. De Germany Collection is geïnspireerd op de stad Berlijn, die zich steeds meer manifesteert op het gebied van mode. Verschillende rood- en bordeauxtinten, het nieuwe zwart van het seizoen. Saffier, donkerolijf en lime-geel harmoniëren met de meer neutrale en crèmige kleuren als honing, taupe en pastelroze. Danke schön, OPI!

OPI Germany Collection 

Dermaprime

Dermaprime - gezichtDermaprime

 

Al sinds 1984 biedt DermaPrime een complete huidverzorgingslijn aan voor de professionele Schoonheidsspecialist.

Voor ieder huidtype, voor ieder huidprobleem heeft DermaPrime de juiste producten waarmee snel en veilig een optimaal resultaat wordt behaald.

 

 

Ligne Sensible, voor de gevoelige huid

Bevat zuiver Zwitsers gletsjer water uit de Alpen. Het Edelweiss extract geeft deze lijn haar verzachtende eigenschappen en gaat de strijd aan met vrije radicalen. Edelweiss extract is gecultiveerd in de Zwitserse alpen. Shea butter voorkomt vroegtijdige veroudering.

 • Lait Sensible/ Intensive, EUR 20,25
 • Mousse Nettoyante, EUR 28,25
 • Lotion Sensible/ Intensive, EUR 20,25
 • Crème Sensible, EUR 33,25

 

Ligne Balance, voor de normale tot gecombineerde huid

Plantenextracten op basis van Phytocomplex A, hebben een verstevigende en stimulerende werking en helpen mee de veroudering van de huid tegen te gaan. Bevat Vit. A, E en B6 en extracten van o.a. Arnica, berk en hamamelis.

 • Lait Balance, EUR 20,25
 • Lotion Balance, EUR 20,25
 • Crème Balance, EUR 33,25

 

Ligne Purifiante, voor de vette, onzuivere en acnehuid

Deze lijn heeft sterke antiseptische eigenschappen zonder dat de huid uitdroogt. Bevat o.a. propolis, algenextract en lavendel olie.

 • Aqua Purifiante, EUR 20,25
 • Lotion Purifiante, EUR 20,25
 • Crème Purifiante, EUR 33,25

 

Ligne Intensive, voor de huid die herstel nodig heeft

Dankzij het Beurre de Karite en edelweiss extract heeft deze lijn voor de rijpere en/of vochtarme huid heerlijk verzachtende en vochtvasthoudende eigenschappen. Bevat o.a. vitamine A, E en shea butter, wat celregenererende eigenschappen heeft.

 • Lait Sensible /Intensive, EUR 20,25
 • Lotion Sensible /Intensive, EUR 20,25
 • Crème Intensive, EUR 33,25

 

Démaquillant Spécial

 • Eyes & lips make up remover, EUR 33,70
 • Huile hydrophilique, EUR 25,90
 • Crème exfoliant (scrub), EUR 26,50

 

Traitement Spécial

 • Crème contour des yeux, EUR 19,25
 • Masque protéine (mooi maak masker), EUR 27,10
 • Beauty without surgery beauty box, 24 uurs creme + serum, EUR 105,00
 • Aqu'extreme box, rich cream + serum, EUR 75,80

Dr. Eckstein

Dr. Eckstein

 

Dr. R.A. Eckstein BioKosmetik

Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Dr.R.A.Eckstein producten is uw huid perfect verzorgd.

Dr. R.A. Eckstein heeft de elegante geurcompositie van de bekende gezichtscrème Vitamin Supreme een extra accentje gegeven: de crème is nu verrijkt met een geurig vleugje sinaasappel. Van deze olie is bekend dat hij de stemming verbetert, nervositeit, stress en spanningen tegengaat en de lymfestroom aanzet.

De geur van essentiële oliën van Blütenfeuchtigkeit Supreme en Tagesfeuchtigkeit Supreme getint van Dr. R.A. Eckstein is veranderd en wordt gelijkgeschakeld met die van Vitamin Supreme. Ook de parfumoliën van AC Vitamin Complex en Vitamin Pakking ondergaan een verandering. De nieuwe geur van deze producten is fruitig met een vleugje sinaasappelbloesem. De vernieuwde Blütenfeuchtigkeit Supreme is nu verkrijgbaar. In het jaar 2011 worden de andere nieuw geparfumeerde producten gepresenteerd.

 

Een geschenk van de natuur

Onze onderzoeken hebben opnieuw ontdekt, welke kostbare schatten de natuur uw huid schenkt: waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen voor echte cosmetische huidverzorging. Dit waarborgt een optimale kwaliteit van onze preparaten. Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineren wij met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt. Immers alleen het beste is goed genoeg voor uw huid.

Voor de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen werkt ons researchinstituut voor biotherapie voortdurend samen met universiteitsklinieken, om van oudsher bekende stoffen in combinatie met de resultaten van de jongste naspeuringen op cosmetisch gebied samen te brengen.

 

Onderscheiding voor cosmetische arbeid

Als eerste Duitse wetenschappelijk onderzoeker werd de farmaceut Dr. R.A. Eckstein, grondlegger van onze cosmetiek-serie, internationaal onderscheiden met de PRIX CIDESCO DU COMITÉ INTERNATIONAL D’ESTHÉTIQUE ET DE COSMETOLOGIE. Op basis van de uit cosmetologie ontdekte en door research verkregen wetenschappelijke kennis heeft Dr. R.A. Eckstein zijn cosmetische systemen opgebouwd en zodanig aangepast, dat aan alle eisen voldoen. Of uw huid normaal, gevoelig, droog of vet is, of grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, met doelgerichte preparaten zullen de Dr. R.A. Eckstein cosmetica voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype garant staan.

Samenwerkende pedicures

Samenwerkende pedicures

 

Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die verzorging bieden aan veel voorkomende voetproblemen, waaronder schimmelnagels. 

Alle Samenwerkende Pedicures producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

 

Producten die Studio Jojanneke standaard op voorraad heeft zijn:

 • Mycose nagels (schimmelnagels)
 • Schoen en sok spray preventief
 • Voetdeo spray

De prijs van bovengenoemde producten is EUR 10,50 per stuk.

Malu Wilz

 

Malu Wilz

Helmut Baurecht

MALU WILZ Beauté – een droom die in vervulling is gegaan. Helmut Baurecht is altijd al gefascineerd geweest van schoonheid, kleuren en cosmetica. Hij had een visie, hoe zijn ideale merk er uit zou moeten zien. Exclusief, luxe en trendy, maar vooral betrouwbaar en pretentieus. Een idee wat al snel gestalte kreeg door de samenwerking met de bekende visagist Malu Wilz. Zijn droom kreeg een naam. 2 creatieve geesten, een fantastisch concept! Samen ontwikkelden zij een cosmeticalijn van professionals voor professionals, die op uw behoefte is afgestemd.

Helmut Baurecht heeft in de loop van zijn carrière diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. De laatste prijs heeft hij gekregen in 2007, de award "A life of Beauty". Deze internationaal erkende award is een prijs voor bijzondere verdiensten in de cosmetica. Zijn grootste verdienste is en blijft het partnerschap met 3000 schoonheids-instituten in Duitsland en de vertegenwoordiging van het merk in 25 landen.

 

 

 • Lipstick, diverse kleuren, EUR 14,95
 • Eyeshadow, diverse kleuren, EUR 12,95
 • Dramatic Look mascara, EUR 14,95
 • Soft eyeliner, diverse kleuren, EUR 12,50